Xiaomi Mi Smart Band 6 | Un upgrade major față de modelul precedent | Unboxing & Review CEL.ro

Xiaomi Mi Smart Band 6 | Un upgrade major față de modelul precedent | Unboxing & Review CEL.ro

Vezi gama de brățări Xiaomi: https://cel.ro/c/M2FmT1p9WXVgXQ
✅ Magazin: https://www.cel.ro
⏩ Recomanda CEL.ro si castiga puncte de reducere: https://cel.ro/recomanda-si-castiga
📞 Telefoane ieftine: https://www.cel.ro/telefoane-mobile/
📺 Monitorul nostru: https://cel.ro/c/V3VccFoqbCM

⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

➕ Vrei sa faci parte din echipa noastra? Aplica aici: http://jobs.cel.ro

👉 Aboneaza-te la canalul nostru https://www.youtube.com/user/celrotv?sub_confirmation=1 si activeaza notificarile 🔔 iar apoi intra pe http://www.cel.ro/giveaway

Xiaomi continua cu acelasi stil elegant al bratarii fitness si foloseste aceasi forma clasica rafinata cu margini exacte,la care au adaugat un ecran cu pana la 50% mai generos. Acum stii dintr-o privire tot ce te intereseaza despre starea ta fizica in timpul antrenamentelor si nu numai. Ecranul este unul AMOLED full screen de 1.56 inchi si 326 pixeli per inch. Ai optiunea de a-ti personaliza brata dupa stilul personal sau dispozitia din momentul respectiv. Alege intre cele 60 de tipuri de ecrane diferite si seteaza ca imagine de fundal poza unei persoane dragi sau a animalutului tau de companie.

Bratara fitness Mi Smart Band 6 monitorizeaza ritmul cardiac, saturatia oxigenului din sange, nivelul respiratiei in timpul somnului si ajuta doamnele cu notificari despre sanatatea lor in timp util. Dispozitivul are acum 19 moduri noi de fitness, printre care HIIT, Baschet, Box si Zumba. Durata antrenamentelor, caloriile arse si ritmul cardiac sunt clar vizibile dintr-o ridicare a incheieturii, ceea ce face exercitiile mai eficiente.

Xiaomi Mi Smart Band 6 iti inregistreaza cu exactitate durata somnului profund, usor si a celui REM pe baza modificarilor ritmului cardiac. Dispozitivul iti va oferi conform detaliilor somnului tau sfaturi bazate pe informatii stiintifice pentru a te ajuta sa iti dezvolti obiceiuri de seara mai sanatoase.

スマートウォッチカテゴリの最新記事